Kraniosakralterapi


Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi kan brukes i behandling av en lang rekke plager, som hodepine, nakkesmerter, bekkenproblemer, muskel- og skjelettlidelser, lettere psykiske plager, konsentrasjonsvansker m.m. Behandlingen er smertefri og behagelig, og passer for alle, også små barn. Behandlingen er også helt trygg for gravide.

KST har sitt navn etter kraniosakralsystemet, som består av knoklene i kraniet, ansiktet, korsbenet, hinnene som holder hjernen på plass, og cerebrospinalvæsken som sirkulerer omkring hjernen og ryggmargen.

Dette er en varsom, behagelig og dypt avspennende behandlingsform.

Du ligger påkledd på en behandlingsbenk, mens terapeuten arbeider med lette, målrettede grep på hode,nakke og i ansiktet, på ryggrad, bekken og korsben.


Hensikten med en KST-behandling er å frigjøre spenninger og låsninger i leddene mellom knoklene, avspenne de sterke hinner som holder hjernen på plass, og forbedre både hjernevæskens og blodets sirkulasjon. Behandlingen virker dypt på sentralnervesystemet, blodsirkulasjonen til og fra hjernen, og alle kroppens funksjoner.


Problemer med kraniosakralsystemet kan stamme fra fødselen, ulykker, slag mot hode og haleben, eller fra tannlegearbeid. Problemer kan også komme fra en dårlig kroppsholdning gjennom livet.

Kraniosakralterapi kan blant annet avhjelpe:

Spenningsrelaterte plager i skuldre og nakke, hodepine, søvnvansker, kjevespenninger, stress, konsentrasjonsvansker, depresjon.

KST kan brukes som selvstendig behandlingsform eller kombineres med annen behandling som massasje, bindevevsteknikker og organmassasje.


 

PRISER

700,- kronerTimebestilling:

Eli Nerdrum

92 80 65 25 eli@i-balanse.no


For mer informasjon:

www.stanleyrosenberg.com

www.fulcruminstitute.dkBalanse, Strømsveien 50, 2010 Strømmen

www.i-balanse.no